Sztárok

Külföldre költözött az elítélt magyar műsorvezető

Szerbiába ment Bakács Tibor, mert úgy érezte, hogy Magyarországon már nincs jövője. A volt műsorvezető nagyon örül, hogy immár nem a nyilvánosság előtt éli az életét – írja a Bors.

Külföldre költözött az elítélt magyar műsorvezetőA szerbiai Vajdaságba költözött Bakács Tibor Settenkedő a családjával. Az utóbbi időben „szalámitolvajként” emlegetett kritikus nem bánja az önkéntes száműzetését. Csupán péntekenként tartózkodik Magyarországon, feljön ugyanis a Tilos Rádióba műsort vezetni. „Szerbia egy jó hely. A fehér kenyér fantasztikus, a pálinka is. És sokkal olcsóbb az élet” – jelentette ki a Megasztár egykori zsűritagja, akinek az élettársa vajdasági magyar. Elmondása szerint azért hagyta el az országot, mert „idehaza kinyírták, amelyben a média is vastagon benne volt”. „Én befejeztem itt ezt az egészet! De nem baj, nem haltam meg” – hangsúlyozta a kritikus, akinek a fia, az egyéves Bence már szerb állampolgárként született.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top