Sztárok

Egymás lábát tapossák a celebek az olimpián

A 2012-es olimpiai játékok idejére sztárok tucatjai érkeznek a brit fővárosba. Összeszedtük, hogy David Beckham, Vilmos herceg és Kate Middleton mellett kik azok a hírességek, akiket vonz az olimpiai forgatag.

Egymás lábát tapossák a celebek az OlimpiánLondonban jótékonykodó világsztárok

Az olimpia ideje alatt jótékonysági estek és gálák sokaságán fordulnak meg celebek. A Victoria & Albert Museum estélyén, amelyet Muhammad Ali tiszteletére rendezett a Sport a békéért egyesület, a VIP-listán Jolie, Brad Pitt, Christopher Lee, Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones, Harry herceg és Bob Geldof is szerepelt. Mindez persze kicsit sem meglepő, tekintve, hogy az egyesületi tagok között olyan nevek szerepelnek, mint George Clooney, Catherine Deneuve vagy Hilary Swank.

A hírességek persze a versenyekre is kimerészkednek. Kate Middleton Vilmos herceggel és a királyi család számos tagjával együtt, köztük Károly herceggel és nejével, Camillával, Harry herceggel, Eugenie hercegnővel és Beatrice hercegnővel szurkolt a Greenwich Parkban a királynő legidősebb unokájának, Zarának. Anna hercegnő 31 éves lánya, aki Nagy-Britanniát képviselte lovastusában, egyéniben és csapatversenyben is elindult az olimpiai játékokon, ahol végül csapatban ezüstérmet szerzett. 

A 37 éves David Beckham, bár legnagyobb sajnálatára nem válogatták be országa olimpiai csapatába, kiment 13 éves nagyfiával, Brooklynnal szurkolni a Wembley Stadionban játszódó Nagy-Britannia kontra Egyesült Arab Emirátusok focimeccsre. A lelátón közvetlenül mellette Vilmos herceg biztatta a brit focistákat.

Egymás lábát tapossák a celebek az Olimpián

 

Videón búcsúzó sztárok

Egymás lábát tapossák a celebek az OlimpiánA londoni Soho éttermeiben és éjszakai életében is rendszeresen lesznek az olimpiához kötődő bulik. A 2012-es olimpiai játékok hivatalos időmérője, az Omega több partit is szervez augusztus 12-ig, amiken felbukkan majd a márka arca is, Nicole Kidman. Az Oscar-díjas színésznő a férjével és két kislányával érkezik Londonba, a hírek szerint a nyári olimpiára is kilátogat.

Egy keddi Omega-partin a híres amerikai űrhajósok mellett Michael Phelps úszóbajnok és egy bollywoodi sztár, Abhishek Bachchan is feltűnt.

A különböző versenyek után olimpiabúcsúztató videókat is lejátszanak a 2012-es játékok során, így mikor a nézők elhagyják a stadionokat, a Harry Pottert alakító Daniel Radcliffe, a Hermionét megformáló Emma Watson, valamint Helen Mirren és Amir Khan bokszbajnok búcsúznak tőlük az előre felvett videofelvételeken.

Már csak hab a tortán, hogy a záróünnepségen a Take That és a Spice Girls fog fellépni, míg a házigazda Katy Perry egykori ura, Russell Brand lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top