Sztárok

Jáksó mindent magára vállal

Magát hibáztatja a Marslakók sikertelensége miatt a sorozat producere. Jáksó László állítja, egy ideig biztos nem fog szappanoperát csinálni – írja a Bors.

Jáksó mindent magára vállalJáksó László személyes kudarcként éli meg, hogy nem kellett a Marslakók című sorozat az MTVA-nak, és ősztől nem folytatódhat a forgatás. „Fél évvel ezelőtt, amikor kiálltam mindenki elé, akkor azt mondtam, ez az én ötletem, ha ez nem működik, akkor az én ötletem nem működik” – elevenítette fel. Mint mondja, ő a hibás, hogy az m1 napi sorozata nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ám hangsúlyozza, képtelen volt úgy dolgozni, hogy mindenki utálta a Marslakókat. „Rengeteget hadakoztam, de nem lehet egy ország ellen harcolni. Műsort nem lehet úgy csinálni, hogy haragszanak rá” – jelentette ki. Elmondása szerint egy ideig biztos nem fog napi sorozatot gyártani. „Az egész arról szólt, hogy a két nagy kereskedelmi csatornának van napi sorozata, a Magyar Televíziónak nincs, hátha elfér Magyarországon még egy” – tette hozzá. A családalapításra készülő Jáksó a rádiózás és a Heti hetes műsorvezetése mellett valószínűleg továbbra is számítógépes programokat fog írni, ahogy eddig is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top