Sztárok

Csak húsz vendég lesz Jolie és Pitt lagziján

A sztárpár azoknak sem küld esküvői meghívót, akiket ott szeretnének látni a ceremónián.

Szeptemberben házasodik Jolie és PittEgy amerikai lap állítólag biztos forrásból származó értesülései alapján Angelina Jolie és Brad Pitt szeptember végén, franciaországi birtokukon tartják majd az esküvőjüket.

A magazin Jolie unokatestvérére, Martin Poucherre hivatkozva azt állítja, hogy a pár nem küld ki meghívókat, ehelyett személyesen hívják meg a vendégeket a szertartásra. Ami nem lesz túlságosan nagy feladat, mivel mindössze húsz fő lehet majd jelen az eseményen, beleértve hat gyermeküket is.

A ceremóniát maga Brad Pitt szervezi, ugyanis kettejük közül ő az, aki jobban szeretné, hogy hivatalosan is összekössék életüket, párja, Angelina kevésbé tartja fontosnak a házassági papírt. 

Hogy Jolie milyen ruhát visel majd az esküvőn, azt még a jól értesült bulvárlapok sem tudták kideríteni, és elképzelhető, hogy soha nem tudjuk meg, mivel a ceremónia a sajtó teljes kizárásával zajlik majd. De mi azért már megterveztük a Brangelináék esküvőjét...

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top