Sztárok

Nem megy a szekér Keresztesnek?

A magánéleti problémái mellett szakmai téren sem mennek gördülékenyen a dolgai az X-Faktor mentorának. A menedzsere nélkül saját maga próbálja szervezni a koncertjeit – írja a Bors.

Nem megy a szekér Keresztesnek?A zenészszakma képviselői szerint a hollywoodi karrierről lemondó Keresztes Ildikó mostanság egyáltalán nem tűnik kiegyensúlyozottnak. A bulvárlap úgy tudja, hogy az énekesnő – aki Spanyolországban nyaralt – a menedzserét megkerülve igyekszik szervezni a koncertjeit. Nehezményezte, hogy bár erdélyi származású, egyáltalán nem hívják meg bizonyos rendezvényekre Erdélybe, ezért pár zenészfiútól próbált elérhetőséget szerezni az ottani koncertek szervezőihez, ám nem adták oda neki. A bulvárlap úgy értesült, hogy ez az eset azért volt kínos és kellemetlen, mert rendszerint a koncertszervezők, menedzserek kötik le a bulikat, nem pedig a zenészek hívogatják a szervezőket. A válás előtt exe, Kicska László volt Keresztes Ildikó menedzsere, s könnyen lehet, hogy a szakítás szakmai fronton is megtépázta a kapcsolatukat – jegyzi meg a Bors.

 

 

Kattints a képre és nyerj!
                                          Kattints a képre és nyerj!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top