Sztárok

Új szerelméről vall Gesztesi

A fiai unszolására vágott bele az új "kapcsolatába" a színész, amely nagyon megtetszett neki, és azóta él-hal érte – írja a Blikk.

Új szerelméről vall Gesztesi

A 49 éves színész, amint ideje engedi, azonnal rohan az Omszki-tóhoz, ahol a wakeboardedzője várja. A szingliéletet élő Gesztesi Károly a fiai unszolására próbálta ki ezt az extrém sportot, és beleszeretett a hullámlovaglásba. „Rendszeresen hódolok az új szerelmemnek, de azt hiszem, csak nyár végére fog tökéletesedni a technikám, úgyhogy addig én csak tanulgatok” – vallotta be a Mikroszkóp Színpadtól kirúgott színész, aki a forgatási szünetben a gyerekeivel idén is végigjárta az országot. „Bejártunk Sümegtől kezdve Bükfürdőig minden olyan helyet, ahol strandolhatunk és szórakozhatunk. (…) Egy-egy ilyen országos körútról mindig jó pár pluszkilóval térek haza, de ez az élmény mindent megér” – árulta el a producerként és rendezőként bemutatkozó színész.

Kattints a képre és nyerj!
                                   Kattints a képre és nyerj!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top