Sztárok

Bízik kisfia gyógyulásában a magyar énekesnő

Pintácsi Viki kisfia, Viktor hősiesen küzd a leukémiával, már túl van két kemoterápiás kezelésen. Az édesanyja abban bízik, hogy a vidámság és az optimizmus átlendíti a családot a nehezén – írja a Blikk.

Bízik kisfia gyógyulásában a magyar énekesnőPintácsi Viki kisfiáról tavaly októberben derült ki, hogy leukémiás. Édesanyja, Szandi elvált nővére állítja, nem tragédiaként, hanem leküzdeni való feladatként fogják fel a tízéves gyermek betegségét, a mindennapjaikat pedig – a lehetőségekhez képest – optimistán, vidáman élik. Mint mondja, a betegség korai felfedezése miatt az első kemoterápia megkezdése után három héttel már nem találtak beteg sejteket a kisfiánál. Viktor alapkezelésének most lett vége, már csak a záróvizsgálatok vannak hátra, amelyek meghatározzák majd a 16 hónapig tartó fenntartó kezelést. Viki kisfia hősiesen viseli a megpróbáltatásokat, sőt hiába kellett a kórházban feküdnie, nem hagyta abba az iskolát, magántanulóként szorgalmasan készül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top