Sztárok

Alaposan felturbózták Victoria Beckham melleit

A Spice Girls is fellépett vasárnap este az olimpia záróünnepségén. Victoria Beckham pedig még mosolyt is erőltetett az arcára.

Alaposan felturbózták Victoria Beckham melleitDavid Beckham neje arról híres, hogy még fellépés közben sem mosolyog. Az olimpia azonban kivétel volt, itt többször is mosolyt véltünk felfedezni – az egyébként tátogó – Victoria Beckham arcán. A Spice Girls egykori énekesnői ma már mind családanyák, ám gondoskodtak róla, hogy az olimpiai bulin igazán dögös formájukat hozzák. Victoria például felpolcolta melleit, pedig nem is olyan régen még ő maga kérte plasztikai sebészét, hogy cserélje kisebbre az implantátumát. „Még most is elképesztően dögösek a csajok… Lehet, hogy Amerikának van Angelina Jolie-ja, de nekünk pedig itt van Victoria Beckham” – írta egy internetező az egyik brit internetes portálon.

Nem csak a Spice Girls lépett színpadra vasárnap este egykori kedvenceink közül. Újra színpadra lépett a Take That, ismét láthattuk George Michaelt és a The Whót is. Kíváncsi vagy rá, mennyit változtak a zenészek az elmúlt évtizedekben? Elképesztő galériát találsz itt!

Alaposan felturbózták Victoria Beckham melleit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top