Sztárok

Jennifer Aniston esküvői ruhája – fotó

Újra menyasszony lett Jennifer Aniston, már csak az a kérdés, hogy milyen ruhában áll másodszor oltárhoz a színésznő. Az amerikai lapok máris találgatni kezdtek. Itt az idő, hogy mi is megszavazzuk, mi lenne a legjobb Anistonnak!
A(z) “Milyen legyen Aniston ruhája az esküvőjén?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Szexi és hófehér (1)

Ismét menyasszony lett Jennifer Aniston. A 43 éves színésznő kollégájával, Justin Theroux-szal köti össze az életét. Habár arról még nincs hír, hogy mikor lesz az esküvő, azért már itt az ideje megnézni, hogy melyik fazonú fehér ruha áll jól az egykori Pittnén.

Jennifer számos alkalommal viselt már fehér ruhát a vörös szőnyegen, és mindannyiszor más-más fazonban tündökölt. Idén júniusban például egy szuperszexi darabot viselt az egyik díjátadó ünnepségen (balról az első). Egy évvel korábban a Förtelmes főnökök című mozi londoni premierjén csillogó, nyári koktélruhát választott (balról a második). Az Exférj újratöltve bemutatóján egy egyszerű krémszínű miniruhát viselt – ahogy az előzőnél, itt is ügyelt arra, hogy vagy csak lábat, vagy csak dekoltázst villantson (balról a harmadik). A 2009-es Oscar gálára pedig ebben a teljesen hosszú, ujjatlan Valentino ruhában ment (balról a negyedik).

Jennifer Aniston esküvői ruhája - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top