Sztárok

Illegálisan fotózott Rubint Réka

Vetítés közben egy moziban készített fotót, amelyet a közösségi oldalán is megosztott. A fitneszkirálynő ezzel azonban jogsértést követett el – írja a Bors.

Illegálisan fotózott Rubint RékaMoziba vitte gyermekeit a retusálással vádolt Rubint Réka, ám a vetítés során meggondolatlanul egy fotót készített az animációs film egyik jelenetéről, majd a képet azonnal kiposztolta a Facebook-oldalára. A szemfüles netezők azonban egyből figyelmeztették a sokat támadott fitneszkirálynőt, hogy a moziban történő illegális fotózással komoly bajba kerülhet, hiszen ezzel szerzői jogokat sért. A mozitermekben ugyanis tilos kép- és/vagy hangrögzítő eszközök használata, ha pedig valaki mégis megörökíti az adott filmnek akárcsak egy jelenetét, akár polgári peres eljárás is indulhat ellene. Rubint Réka minden bizonnyal belátta, hogy helytelenül cselekedett, hiszen később törölte is az ominózus képet.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top