Sztárok

Anyósával nyaralt Sarka Kata

Hajdú Péter neje kicsit tartott a közös nyaralástól. Az anyós először megijesztette, majd kisegítette Katát, aki már a közös síelést tervezgeti – írja a Blikk.

Anyósával nyaralt Sarka KataHajdú Péter és családja idén is Cipruson pihent, ezúttal azonban Péter édesanyját, Zsuzsát is magukkal vitték a tengerpartra. Sarka Kata – saját bevallása szerint – kicsit tartott a közös nyaralástól, hiszen soha nem töltöttek még ennyi időt együtt. A Frizbi műsorvezetőjének a párja azt vette észre magán, hogy a közösen töltött egy hét alatt nagyon meg akart felelni, de erre nem volt semmi szükség. „A legjobb oldalamat akartam neki mutatni, és emiatt jó adag feszültség volt bennem az utazás elején. Nem akartam, hogy esetleg megharagudjon, vagy rossz szemmel nézzem rám valami miatt, de szerencsére ezek a kételyek az első nap alkalmával szerteoszlottak” – vallotta be az üzletasszonyként is sikeres Kata. „Végre egy olyan nyaralás volt, ahol mindhárman ki tudtuk pihenni magunkat, és – bár a gyerekek is ott voltak – kettesben is lehettem a férjemmel” – lelkendezett Hajdú felesége, aki esténként, amikor a gyerekek már lefeküdtek, nagyokat romantikázott párjával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top