Sztárok

Elvesztette negyedik gyermekét a Take That frontembere

Úrrá lett fájdalmán a negyedik gyermekét nemrégiben elveszítő Gary Barlow, és zenekarával, a Take Thattel közösen színpadra állt a londoni olimpia záróünnepségen.

Elvesztette negyedik gyermekét a Take That frontembereGary Barlow alig néhány hónapja még boldogan tudatta a világgal, hogy felesége, Dawn negyedik gyermekükkel várandós. A már tizenkét éve házas pár nagy-nagy szeretettel várta a kislányt, ám augusztus 4-én, két héttel a kiírt időpont előtt a dolgok hirtelen rosszra fordultak a szülőszobában. „Szomorúan tudatjuk, hogy Dawn és én elvesztettük a kisbabánkat” – szólt a közlemény első sora, amelyet az összetört szülők adtak ki a kis Poppy Barlow halála után. A brit sztár és felesége jelenleg a legfontosabb feladatuknak azt tartják, hogy a kis Poppytól egy megható gyászszertartáson búcsúzzanak el, valamint hogy három másik gyermeküket elegendő szeretettel halmozzák el. A kislányt – szülei mellett – három testvére, a 11 éves Daniel, a 9 éves Emily és a hároméves Daisy gyászolja.  

Hősies fellépés milliók szeme láttára

A váratlan tragédia miatt kérdéses volt Gary 2012-es londoni olimpia záróceremóniáján való szereplése is. A gála előtt pár nappal még azt nyilatkozta a szóvivője, túl korai arról beszélni, hogy a zenész vállalja-e ilyen körülmények között az augusztus 12-ei szereplést vagy sem. A legtöbben úgy gondolták, Gary Barlow biztosan lemondja fellépést, ám végül nem így történt. A 41 éves zenész összeszedte magát, és a súlyos csapás ellenére színpadra állt Take That-es csapattársaival közösen a vasárnapi záróünnepségen. A finálén milliók szeme láttára énekelte ő is a Rule The World című slágert. Bár a felvételek tanúsága szerint profin helytállt és mindent beleadott, azért azt nehezen tudta leplezni, főleg a napközben tartott próbák szüneteiben, hogy valójában mennyire összetörte kislánya halála. 

Azt tanácsolta Robbie-nak, hogy inkább maradjon a várandós felesége mellett

A banda azonban a gyászoló apuka jelenlétével is hiányos volt. Gary Barlow, Mark Owen, Jason Orange és Howard Donald mellől hiányzott ugyanis Robbie Williams, aki éppen első gyermeke születése miatt volt „igazoltan” távol. Az énekes felesége, Ayda Field ugyanis szintén kisbabát, ráadásul éppen egy kislányt vár. Robbie Williams nem mert kockáztatni, és inkább a várandós párja mellett maradt az Egyesült Államokban, aki várhatóan a következő hetekben szül majd. A távol maradt bandatagot szintén megrázták a történtek, színésznő feleségével Twitteren fejezték ki részvétüket a Barlow házaspárnak. Ugyanúgy, ahogyan Mark Owen is, akinek párja éppen Poppy halála előtt két héttel szülte meg harmadik gyermeküket. Bár sokszor a hasonlóan tragikus helyzeteket egyáltalán nem könnyíti mások boldogsága, úgy tűnik Gary Barlow-ban elég erő van ahhoz, hogy felülemelkedjen a hasonlóan nehéz szituációkban. Olyannyira, hogy állítólag maga is támogatta az ötletet, hogy Robbie a felesége mellett maradjon Amerikában a londoni fellépés helyett. „A srácok nagyon szoros kis csapatot alkotnak. A történtek mindegyiküket lesújtották, de az biztos, hogy mindig ott lesznek, ha Garynek szüksége lesz rájuk” – nyilatkozta a Dailyrecordnak a zenészek egyik közeli ismerőse. 

Elvesztette negyedik gyermekét a Take That frontembere

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top