Sztárok

Egy darabban Stohl és a lánya

Lányával együtt lép színpadra Szegeden a színész, aki nagyon büszke rá. Állítja, Luca a tehetsége miatt jutott be a Mágnás Miska tánckarába – írja a Blikk.

Egy darabban Stohl és a lányaStohl András a Szegedi Szabadtéri Játékok Mágnás Miska előadásában legnagyobb lányával, Lucával áll egy színpadon. A 19 éves lány – akire revütáncos-karrier várhat – a Táncművészeti Főiskola diákja, és az Alföldi Róbert rendezte operett tánckarában szerepel. A címszerepet játszó édesapjával pedig több jelenetben is egyszerre van a színpadon. Luca – akire egy modellügynökség is szemet vetett – nem protekcióval jutott be a tánckarba, magától jelentkezett a válogatásra, amin csak számmal szerepelt. „Egyszerűen jelentkezett a táncosválogatásra, és bevették az előadásba” – mondta a siklósi darabjait elbukó Stohl, aki nagyon büszke a lányára. A színész amúgy a Mágnás Miska előadásai után egy tévéfilm forgatásába kezd, majd pedig indul az új évad a Nemzetiben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top