Sztárok

Múzsa lett Bálint Antónia

Az egykori szépségkirálynő levette a lábáról az országos vajdatalálkozó résztvevőit. A Cigány Írószövetség elnöke még versbe is foglalta, mit érez a rendezvény háziasszonya iránt – írja a Bors.

Múzsa lett Bálint AntóniaMély nyomot hagyott a vajdákban Bálint Antónia műsorvezetése. Sőt a Cigány Írószövetség elnökét annyira megihlette az egykori szépségkirálynővel való találkozás, hogy két verset is szentelt neki. Mint Ruva Farkas Pál költő elmondta, Bálint Antónia – akire gyámügyest küldött az exe – szemlátomást azonosulni tudott a cigány értékrendszerrel, átérezte a romák helyzetét, még táncolni is beállt közéjük. „Egy pillanat alatt elfogadták a cigányok. (…) Nagyon megszerettem. Mindenki nevében mondhatom, el tudtuk őt fogadni” – hangsúlyozta a költő, aki annyira közel került a kislányát még mindig szoptató műsorvezetőhöz, hogy két szerelmes verset is írt neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top