Sztárok

Életmentő műtéten esett át Korda György

Az énekes életveszélyes állapotban feküdt a múlt héten az intenzíven. A 73 éves művész az operációt követően három nap után tért csak magához – írja a Bors.

Életmentő műtéten esett át Korda GyörgyHazaengedték a kórházból Korda Györgyöt, akinek még az élete is veszélyben forgott a múlt héten a bakteriálisan elfertőződött epehólyagja miatt. Az énekes – aki a nejével idén nem lépett fel a Szigeten – alaposan ráijesztett feleségére. Epeproblémái miatt már ki volt tűzve egy időpont műtétre, ám valamitől nagyon rosszul lett, ezért azonnal bevitték a nyíregyházi kórházba, ahol megállapították, hogy epehólyag-gyulladása van. Onnan a Szent Imre Kórházba hozták fel a pókerkirályt, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta. „Az elmúlt egy hét alatt száz évet öregedtem: az operáció tovább tartott a kelleténél, ráadásul a műtőből egyből az intenzív osztályra tolták. Életében először volt altatva, nagyon nehezen jutott túl rajta, két-három napig nem is tudta, hogy ott voltam vele reggeltől éjszakáig” – árulta el Klárika, aki egyetlen fellépést sem vállal férje nélkül. Mint mondja, párja – akinek a cége a végrehajtásig jutott – most olyan, mint akit kicseréltek: nagyon boldog, jókedvű, énekel és skálázik, sőt a krónikus fáradtsága is elmúlt, amely hónapok óta gyötörte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top