Sztárok

Ezért nem akart tovább élni Mary Zsuzsi

Szenes Andrea fellebbentette a fátylat arról, mi volt az öngyilkosságot elkövető énekesnő féltett titka. Csak neki merte ugyanis bevallani a legmélyebb érzéseit, félelmeit – írja a Blikk.

Ezért nem akart tovább élni Mary Zsuzsi Exe, Klapka György, illetve gyermekei sem tudják a pontos választ arra a kérdésre, miért dobta el magától az életet Mary Zsuzsi. Az énekesnő halála előtt azonban legjobb barátnőjének, Szenes Andreának többször is kiöntötte a szívét. Mint a műsorvezető elmondta, a pajzsmirigybetegségben szenvedő Mary Zsuzsinak a szerelem és a szex hiányzott, annyira, hogy többször zokogva vallotta be: képtelen érintések, csókok és nagy szerelme, Szabolcs nélkül élni. „Gyakran kiöntötte a szívét: a fiatalság vágyáról, a tetszeni akarásáról, hogy sokszor hánytatta magát emiatt” – fedte fel Andrea a titkot, hogy Mary Zsuzsi, miután véget ért a kapcsolata a 23 évvel fiatalabb Kelemen Szabolccsal, bulimiás lett, később pedig az alkoholba menekült. „Zsuzsi elmondta, mennyire hiányzik neki a testi szerelem, amely nélkül nem tud és nem is akar élni. (…) Szabolcs volt a nagy szerelme, haláláig őt imádta Zsuzsi” – árulta el a barátnője. Mint mondja, Zsuzsi azért halt meg, mert nem volt vele többé a szerelem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top