Sztárok

Gesztesi: A világon ezt a nőt szeretem a legjobban!

Bármikor az ujja köré csavarja a lánya Gesztesi Károlyt, aki mostanában bárzongoristaként egészíti ki a fizetését. A színész D. Tóth Krisztának arról is beszélt, miért nem a mesés fizetéssel kecsegtető hollywoodi filmes karriert választotta.

„Panka megkérdezte tőlem valamelyik este, hogy mennyire szeretem. Azt válaszoltam, hogy téged szeretlek a világ összes nője közül a legjobban” – mesélte Gesztesi Károly, hogyan bűvöli el őt nap mint nap most hatéves kislánya. D. Tóth Krisztának azt is bevallotta, hogy bár szerelmes típus, most nincs párja. Pedig tudná, hogyan hódítsa meg a nőket: a népszerű színész ugyanis nemcsak zongorán, hanem szaxofonon is remekül játszik, amivel állítása szerint nagyon jól lehet „csajozni”. A DTK showban arról is beszélt Gesztesi, hogyan élte meg Liptai Claudiával való szakítását. „Borzalmas év volt, de tudtuk, hogy le fog csengeni egyszer” – folytatta a színész.

Gesztesi: a világon ezt a nőt szeretem a legjobban!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top