Sztárok

Szépségkirálynőt szeret az olimpiai bajnok

Gyurta Dani a londoni olimpián jött össze Győr polgármesterének, Borkai Zsoltnak a lányával. Az olimpiai bajnok úszó minden szabad percét Győrben tölti a Miss Alpok Adria szépségverseny győztesével – írja a Blikk.

Szépségkirálynőt szeret az olimpiai bajnokAz aranyérem mellett a szerelem is rátalált Londonban Gyurta Danira. A 23 éves olimpiai bajnok úszó beleszeretett a Magyar Olimpiai Bizottság elnökének, Borkai Zsoltnak a lányába, Petrába. A Miss Alpok Adria szépségverseny nemzetközi döntőjében győztes, 19 éves szépségkirálynő megerősítette, tényleg egy párt alkotnak Gyurta Danival. A 200 méteres mellúszás olimpiai bajnoka azonban egyelőre nem kívánta kommentálni az új párkapcsolatát. Gyurta Dani a tavaly nyári sanghaji vébé után szakított korábbi kedvesével, Edinával, akivel még 2008 tavaszán jött össze.

A fiatalok az olimpia alatt találhattak egymásra. Borkai Zsolt, Győr polgármestere a MOB elnökeként volt jelen Londonban, ahova magával vitte Petrát is. A magyar olimpiai csapatot hazaszállító aranygépen egymás mellett ültek, s azóta szinte elválaszthatatlanok. A Budapesten élő olimpiai bajnok – akit Ryan Lochte is majmol – szinte minden szabad percét Győrben tölti kedvesével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top