Sztárok

Demi Moore lányai: Már apjuk új nejét hívják anyunak

Odafigyelést és biztonságot nyújt mostohalányainak Bruce Willis felesége, Emma. Anyjukat Demi Moore-t pedig már a születésnapjukra sem hívták meg a lányok.

Érzelmileg kikészült Moore

A 24 éves Rumer, a 20 éves Scout és 18 éves Tallulah úgy döntöttek, hogy megszakítják a kapcsolatot édesanyjukkal.  „Demi egyik percben rettentő jó kedvű, és arról kezd beszélni, hogy örökbe fogad egy kisbabát, majd pár órával később, már nyugtatózza magát”– árulta el az egykori színészházaspár névtelen ismerőse a DailyMailnek.  Demi barátai szerint a helyzet odáig fajult, hogy a három felnőtt lány kijelentette: továbbiakban látni sem akarják az anyjukat. „Rumer már el sem hívta az édesanyját 24. születésnapjára. Képtelen feldolgozni, hogy neki kellett mentőt hívnia hozzá, és megmenteni az életét, amikor tinidrogot használt“- folytatta az ismerős.

Emma mindig meghallgatja a lányok problémáit
Emma mindig meghallgatja a lányok problémáit

Anyák napján is felköszöntötték

A lányoknak jelenleg édesapjuk második a felesége, a 34 éves Emma Heming a legfőbb bizalmasa. Rumer és testvérei alig várták, hogy mostohájuk és kishúguk visszatérjenek Budapestről az Egyesült Államokba. „Bruce örül neki, hogy Emmára támaszkodhatnak a lányok. És azt reméli, hogy a mostanában egyre több botrányt okozó 20 éves Scoutra is jó hatással lesz jelenlegi felesége. Emma odafigyel a lányokra, és jól kijönnek. Nem csoda, hogy Rumer egyszer már anyunak hívta”– ecsetelte a színész egyik barátja. Emma Heming egyébként idén Anyák napján azt írt az interneten, hogy neki vannak a legcsodálatosabb „fogadott lányai” a világon.

Demi nem érti miért fordultak el tőle a lányai
Demi nem érti miért fordultak el tőle a lányai

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top