Sztárok

Minden titkát leleplezte a TV2

Nincs több titok. A Tv2 csütörtökön egy sajtótájékoztatón minden új és visszatérő műsoráról lerántotta a leplet. Íme az infók a Voice-ról, és arról, hogy mit is láthatunk majd a hamarosan induló új, Super Tv2 nevű csatornán.

Már a megérkezéskor tudni lehetett, hogy a csatorna nagyot akar durrantani, a TV2 nagy őszi sajtótájékoztatójára ugyanis Szabó Zsófin keresztül, Sági “Hal a tortán” Szilárdon át mindenki képviseltette magát. A Voice mesterek és Tamás atya körül izzott a levegő.

TV2 élmény a négyzeten

Ez lett az új szlogen, amellyel együtt a TV2 égisze alá tartozó csatornák ( Fem3, Pro4) is új image-et  kapnak. A jövőben szeretnék megerősíteni a napközbeni tartalmakat, szeptember közepétől már délután 2-kor is lesz Tények, valamint indul a Családi titok című dokureality, amatőr szereplőkkel. Minden rajongót megnyugtathatunk, Tamás atya valóban visszatér a Jóban Rosszbanba, amelyet továbbra is dupla részekkel vetít a csatorna, azonban a korábbi híresztelésekkel ellentétben nem az elhunyt karakter ikertestvéreként debütál.

A TV2 ősszel is számos sorozatot tűz képernyőre. Az NCIS és az NCIS Los Angeles helyszínelői továbbra is hullákban gazdag őszt ígérnek, újra részekkel tér vissza a Grimm, és indul a Common Law című sorozat. Az ősz legnagyobb  durranásának mindenképpen a Voice című tehetségkutató számít, amelyet ez év októberében kezdenek, de előreláthatólag még a 2013-as évet is a ezzel nyitják. Jövőre debütál a TV2 új napi szappanoperája, Bűnök és szerelmek címmel, amelytől legalább akkora rajongótábort remélnek, mint a Tamás atya funclub. 

Mónika újratöltve

A korábban állandó súlyproblémákkal küzdő Erdélyi Mónika a Fem3 talkshow-jának lesz házigazdája Joshi Baráttal karöltve. A műsorvezető egyébként könnyekig meghatva állt a pódiumon, fantasztikus formában. 


Claudia és Tilla itt kapott műsort

November 2-án indul a SuperTV2 prémium csatorna, itt a korábban sikeres, TV2-es műsorokkal találkozhatnak a nézők vadonatúj köntösben. Ilyen lesz az új részekkel jelentkező Nagy Duett, és a szintén új epizódokkal visszatérő Hal a tortán. Itt lesz látható a csatorna Vámosi és Zárai párosa, azaz Liptai Claudia és Tilla, akiknek egy délelőtti műsorral “kell beérniük”, de jó hír, hogy jövő tavasszal egy még szupertitkos produkció házigazdái lesznek az anyacsatornán, vagyis a TV2-ön.  Super TV2 is felvásárolt számos amerikai sorozatot, ilyen például a Gifted Man, Patrick Wilson főszereplésével.

“Utolsó műsorunk a koporsó lesz”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top