Sztárok

Bővült Hajdú családja

A tévés és családja befogadott egy nyulat. A kisállatról egyelőre a szülők gondoskodnak, de a gyerekek is segédkeznek. A Hajdúékhoz a nyúl mellé hamarosan egy kiskutya is érkezhet - írja a Blikk.

Bővült Hajdú családjaMajdnem nyúlpaprikás lett Bogyóból, a nyúlból, ám Hajdú Péter megmentette, és hazavitte a családjának, akivel a nyáron Cipruson nyaralt. Azóta a Frizbi műsorvezetője és neje, Sarka Kata gondoskodik a hatalmasra nőtt nyúlról. A kisállat elsősorban a hároméves kislányuké, Noncsié, ám az etetés legtöbbször a szülőkre hárul. Hajdúék azonban azt tervezik, hogy nemsokára újabb taggal bővítik a családot: Noncsi ugyanis egy kiskutyát kap, de majd csak akkor, ha már képes önállóan gondoskodni róla. Sarka Kata szerint ugyanis nagyon fontos, hogy a gyerekei mielőbb megtanulják szeretni, és gondozni az állatokat. A sikeres üzletasszonynak – aki az Állatvédőrségnek is tagja – ugyanis 15 éven keresztül egy Dusty nevű csaucsau volt a háziállata, akit 7 évesen kapott. Mindenesetre a kétéves kisfiának, Dávidnak jelenleg a nagyiék csacsija a kedvence.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top