Sztárok

14 kilót hízott Lady Gaga – fotó

Az énekesnő nem szégyenlős: akkor is magabiztosan mutogatja a testét, ha nincs épp a legjobb formában.

Ami egyszer bevált… – gondolhatták Lady Gaga stylistjai, amikor legemlékezetesebb szettjére, a húsruhára hajazó fűzőbe öltöztették az énekesnőt amszterdami koncertjén. Maga, az ezúttal nem marhahúsból, hanem műanyagból készült öltözék nem is volt különösebben meglepő, viszont igencsak sokat mutatott a sztár testéből, és nem lehetett nem észrevenni, hogy korábbi önmagához képest bizony igencsak meghízott.

Ha összehasonlítjuk a friss a fotókat az akár csak néhány hónappal ezelőtt készültekkel, egyértelműen látszik, hogy az énekesnő jó néhány kilót felszedett. Az egyik brit lap által megszólaltatott táplálkozási szakértő, Majid Ali szerint nagyjából 14 kiló súlyfelesleg van rajta. Hogy hirtelen hízása minek tudható be, azt a bulvárlapok is csak találgatják. Mindenesetre tény, hogy egy korábbi nyilatkozatában Lady Gaga elárulta, hogy utál diétázni, enni viszont nagyon szeret, kedvence pedig az olasz konyha.

SZembetűnő a különbség

Szembetűnő a különbség

Képek: Northfoto / Huffington Post 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top