Sztárok

Botrányt okozott, majd rehabra ment a zenész

A Green Day zenekar frontembere, Billy Joe Armstrong elvonóra ment. A hírt az együttes szóvivője erősítette meg, miután Armstrong botrányt okozott egy fellépésen.

Botrányt okozott, majd rehabra ment a zenész„Igen, Billy bevonult egy rehabilitációs klinikára” – mondta a banda szóvivője. Az énekesnek – aki nyáron a Facebook-alapító esküvőjén is fellépett – sok választási lehetősége nemigen maradt, miután magából kikelve óbégatott a Las Vegas-i iHeratRadió zenei fesztiválon. Armstrong azt sérelmezte, hogy a banda 45 percre tervezett fellépését a szervezők szó nélkül lerövidítették 30 percesre, hogy az utánuk következő Rihanna és Usher több időt tölthessen a színpadon. Az énekes ekkor egyperces káromkodásba kezdett, szájára vette a szervezőket és Justin Biebert is, majd összetörte a gitárját, és levonult a színpadról. Hogy nem így kellett volna „lezavarni” a bandát, az nem kétséges, ám az énekes reakciója sem volt éppen elfogadható.
Talán nem kell azt sem tovább találgatni, hogy Armstrong miért került hirtelen kórházba szeptember elején, ahonnan néhány nap után távozott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top