Sztárok

Padlóra küldte a fiatal nőt Nagy Feró

Egy évvel ezelőtt Nagy Feró nem vitte magával Gubik Petrát a döntőbe. Ám a fiatal lány visszatért, ráadásul két másik énekesnővel, Barnicskó Valival és Molnár Szulitával egy formációt alkotva készül a nagy durranásra.

Padlóra küldte a fiatal nőt Nagy FeróHatalmas sikert ért el a három lány a szombati X-Faktorban. Nem volt kérdés, hogy a csajok továbbjutnak, az azonban már annál inkább érdekelt minket, hogy három ilyen jó hangú, temperamentumos nő között hogyhogy nincs veszekedés. „Hatalmi harcról szó sincs, de egy-egy produkció összerakása közben persze akadnak összezördülések. Azt gondolom, ez teljesen normális. Ennek leginkább az az oka, hogy mindannyian maximalisták vagyunk. Én azt mondom, hogy minden jó családban vannak viták, és mi egy igazán jó családot alkotunk. Viszont egyet leszögeztünk már akkor, amikor eldöntöttük, hogy összeállunk: egymás előtt nem lesznek maszkok, nem lesz művigyor, csakis őszinteség, hiszen ez mindennek az alapja” – mondja Petra, aki tavaly már jelentkezett szólóban az X-Faktorba.

„Mint nagy visszatérő egyértelműen Ferótól tartottam a legjobban, hiszen egy évvel ezelőtt – ha mondhatom így – ő ejtett ki. Egy ilyen döntést nehezen dolgoz fel az ember. Akkor nagyon padlóra kerültem. Lehet, hogy nekem ez a tavalyi visszautasítás kellett ahhoz, hogy még erősebben visszatérjek, visszatérjünk, immár háromszoros erővel, új ötletekkel” – elmélkedik Petra, aki szerint bár az eddigi X-Faktorokban nem pont a csapatok voltak a legnépszerűbbek, számukra éppen ez jelenti a kihívást. „A szóló előadókból nagyon sok tűnik fel az országban évről évre. Mi éppen ezért valami teljesen újban gondolkodtunk. Szeretnénk valami egyedülállóan különlegeset adni a közönségnek. Mi hisszük, hogy egységben az erő. Keményen dolgozunk a csajokkal, és reméljük, sikerül elnyerünk a közönség tetszését.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top