Sztárok

Háztartásbeli lett Keleti Györgyi

Sikerült talpra állnia Keleti Györgyinek, aki szerint ehhez a rácsok mögött eltöltött idő is hozzájárult. Mára már megtalálta a boldogságot vőlegénye oldalán, akiért igazi házitündérré vált – írja a Bors.

Mos és takarít Keleti GyörgyiAz elmúlt években sorra jöttek a mélypontok Keleti Györgyi életében, de aztán rátalált az igaz szerelemre, és most már gyűrűs menyasszonyként él párja, az orosz üzletember, Nyikolaj oldalán. Mint mondja, megjárta a poklot, de a megszerzett tapasztalok változtattak rajta. Állítja, sokkal erősebb lett, emberileg is alakult, s a talpra állását a börtönnek is köszönheti. „Sok makulátlan, ám önsorsrontó módon élő embert beutalnék egy néhány hónapos börtönterápiára. Sokkal eredményesebb, mint bármilyen lelki gyógykezelés” – jelentette ki az anyaságra készülő egykori modell. Elmondása szerint most már nem a külsőségek és az anyagiak teszik boldoggá, a kedvesére pedig korántsem a pénze, hanem a kisugárzása miatt figyelt fel. „A pénz jó, ha van, de én takarékos vagyok. Nem költök felesleges holmikra, megfogom a pénzt” – hangsúlyozta Györgyi, akinek a kezét Dubajban kérte meg szerelme. A börtönviselt modell állítja, teljesen hétköznapi életet él. „Nyikolaj kora reggel indul munkába, én a délelőttöt házimunkával töltöm. Főzök, mosok, takarítok. (…) Minden este otthon várom a páromat, órákig beszélgetünk, filmet nézünk” – árulta el. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top