Sztárok

Komár László drámai vallomása

Az életveszélyben lévő énekes felelevenítette rettenetes élményeit. Mint mondja, üvöltött a fájdalomtól, és elájult. Csütörtökön mindenesetre már elhagyhatja a kórházat – írja a Blikk.

„Arra emlékszem, hogy elképesztő légszomjam támadt, aztán mint a farkas, úgy üvöltöttem a fájdalomtól. Iszonyatosan nyilallt a vállam, és itt balra a tüdőm fölött. Így szenvedtem végig a kórházba száguldást” – emlékezett vissza a tüdőembóliával kezelt 67 éves énekes. Elmondása szerint a kórházból már kimaradtak a képek, mert az oxigénhiánytól többször is elveszítette az eszméletét. Élettársa, Kriszta száguldott vele a kistarcsai Flór Ferenc kórházba, és mint kiderült, ez a gyorsaság mentette meg az életét. „Lelkierőt ad, hogy Krisztára az életemet is rábízhatom” – vallotta be az italozásról két éve lemondott énekes, aki szerint a megduzzadt nyaki gerincsérvével kezdődött minden baj. Komár – aki már csütörtökön hazamehet – egyébként kizavarta a kórházba  látogatóba érkező Zalatnay Cinit, miután észrevett egy fényképezőgépet az énekesnő táskájában.

Komár László drámai vallomása

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top