Sztárok

Összebútorozott az X-Faktor két versenyzője

Csobot Adél és Nagy Szilárd még az ágyukat is összetolták a mentorházbeli közös szobájukban. Az árulkodó jelek ellenére az erdélyi énekesnő tagadja, hogy szerelembe esett a szobatársával – írja a Bors.

Szerelem van kibontakozóban Csobot Adél és Nagy Szilárd között, legalábbis erről szóltak a korábbi hírek. Az énekesnő azonban cáfolja, hogy beleszeretett volna Szilárdba; állítja, az együtt töltött idő csak a barátságukat mélyítette el. „Nem vagyunk egy pár. Nem vagyunk egymás számára közömbösek, ez tény. Nagyon jó, hogy támaszt nyújtunk egymásnak, ám ez most az őszinte barátság fázisa” – jelentette ki az énekesnő annak ellenére, hogy a kamerák előtt tolta össze az ágyát a szobatársáéval a felkészítő táborban. Mint mondja, Szilárd kellemes személyiség, de ez nem románc, csupán jóban vannak. Egyelőre az énekes sem beszél még szerelemről: „Adélnak a személyisége fogott meg. (…) Mosolygós, őszinte, jókat lehet beszélgetni. Nagyon klassz volt, hogy számíthattunk egymásra.”

Összebútorozott az X-Faktor két versenyzője

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top