Sztárok

Szexis klipben az x-faktoros

Kovács Erika két korábbi videoklipjében igen sokat megmutatott magából. A 28 éves énekesnő állítja, szeret szexi lenni, de a meztelenséget már nem vállalná – írja a Blikk.

Szexis klipben az x-faktorosKovács Erikának nem újdonság a reflektorfény, hiszen valamennyi ismertséget – Keri néven – már szerzett magának. Az X-Faktor versenyzőjének három videoklipje is elkészült, kettőben szinte alig van rajta ruha. Az elsőben Johnny K. Palmerrel szerepel, ott még fel van öltözve, ám a Jön valaki más című dalhoz készült klipben egyáltalán nincs rajta ruha, csupán a rácsatolt több méter hosszú póthajjal takarja el intim részeit. A harmadik klipben pedig egy falatnyi fürdőruhában táncol. „Nőből vagyok. Azt gondolom, ha egy nő szexi, azzal semmi baj sincs, egészen addig, amíg a lényeg el van takarva a nézők szeme elől. A meztelenséget viszont már semmilyen körülmények között nem vállalom” – jelentette ki a további ismertségre vágyó énekesnő. Mint mondja, mindig is titkos vágya volt az X-Faktor, mert úgy érezte, nem ismeri őt eléggé a nagyközönség. Keresztes Ildikó, a tehetségkutató gyakran összeomló mentora egyébként nem ítéli el, ha valaki a szokásosnál picit jobban kitárulkozik a klipjében.

Kovács Erika a Jön valaki más c. videoklipben
                Kovács Erika a Jön valaki más című videoklipben

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top