Sztárok

Ő ismeri Hajdúék minden titkát

Juli, a bébiszitter négy éve vigyáz a sztárpár gyerekeire. Hajdúék már szinte családtagnak tekintik a bébicsőszt, akiről jól tudják, nem teregetné ki, amit róluk tud – írja a Bors.

Ő ismeri Hajdúék minden titkátJuli nélkül megbénulna Hajdú Péterék élete. A bébiszitter szinte mindig a sztárpár rendelkezésére áll. „Szülésznő, akkor ismertem meg, amikor Noncsit világra hoztam. Rögtön meg is kértem, hogy legyen nálunk bébiszitter. Sőt amikor Dáviddal voltam terhes, kértem, legyen bent velem a szülőszobán” – árulta el az üzletasszonyként is sikeres Sarka Kata. Hajdúék ma már családtagként tekintenek Julira – aki az ismertségük ellenére sem kér több pénzt a munkájáért –, és annyira megszokták, hogy nem fogják vissza magukat előtte, legyen szó akár csókról, akár ölelésről. A bébicsősz – aki rajong Hajdúék gyerekeiért – még a családi síelésekre is elkíséri a sztárházaspárt, az utazások során pedig még a költségeit is állják. Juli ugyan jól ismeri a pár titkait, Sarka Kata azonban tökéletesen megbízik benne. Mint mondja, nem fél attól, hogy bármilyen családi titkot kifecseg a bébicsősz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top