Sztárok

Ahogy még nem láttuk Sebestyén Balázst – fotó

Tehenet fejtek és kecskét simogattak a Morning Show műsorvezetői. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani egy tanyáról ébresztettek minket szerdán. Nézzétek meg a képeket!

A legnagyobb pillanat egyértelműen Janihoz fűződik, aki egészen mély kapcsolatba került egy szarvasmarhával. „Ma közelebb kerültem egy tehénhez, mint én azt valaha gondoltam volna. Egy sorsolás áldozata lettem, amelynek a végeredményeként nekem kellett megvizsgálnom az állatot. Péter, az állatorvos szerint nagyon ügyes voltam, hiszen ez a kezdő állatorvosoknak is problémát okoz eleinte. Eddig is tiszteltem a munkájukat, de most még inkább felnézek az állatgyógyászokra, akiknek ez a napi rutinhoz tartozik” – kezdte élménybeszámolóját Jani.
A három rádiós közül Rákóczi Feri élt hosszabb ideig falun. „Janiról, de különösen Balázsról nem lehet elmondani, hogy sokat tapasztalt volna a falusi életből. Igencsak fogtam a fejem, amikor nem sikerült felismerniük és megnevezniük a növendék tehenet, azaz a borjút, vagy amikor Balázsnak problémája akadt a tyúk és kakas megkülönböztetésével” – mesélt Feri. Kíváncsi vagy rá, hogyan telt a Morning Show műsorvezetőinek reggele? Nézd meg a galériánkat!

Ahogy még nem láttuk Sebestyén Balázst - fotó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top