Sztárok

Különleges szerepben Eszenyi Enikő

A színésznő terhes nőt és terhes férfit is alakít a Vígszínház új előadásában. A színpadon átélheti a várandósság élményét Eszenyi Enikő, akit fizikailag és lelkileg egyaránt igénybe vesz az előadás – írja a Bors.

Eszenyi Enikőt a sors nem áldotta meg gyermekkel, a Jóembert keresünk című darabban azonban egy hét hónapos terhes nőt alakít. A színpadon teljes átéléssel formálja meg a kilátástalan helyzetben lévő kismamát, rendkívül szuggesztív a szerepben. A párjával tavaly szakító színésznő hálás a bonyolult, de gyönyörű szerepért. „Nemcsak terhes nőt, hanem terhes férfit is játszom, aki leplezni igyekszik az állapotát, és ez különösen nehéz feladat. Ez egy kivételesen gyönyörű és bonyolult szerep. Hatalmas lehetőség számomra, fizikailag és lelkileg is megterhelő feladat” – vallotta be a Vígszínház direktora, aki a legutóbbi darabjában meztelenre vetkőzött. A szerephez egyébként Eszenyi Enikőnek testszínű anyagból készítettek hasat, a pár perc alatti átöltözésnél pedig ketten is bajlódnak a pocakjával.

Fotó:  RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top