Sztárok

Nem a pasija által akar érvényesülni a Voice énekesnője

Gyurki Beatrix produkciójára mind a négy Voice-mester megfordult a pénteki műsorban. A fiatal nő azonban Malek Andreát választotta, mint mondja, azért, mert Andi pont olyan bolondos, mint őt.

Nem a pasija által akar érvényesülni a Voice énekesnője „A szép lányokat pontosan úgy eltapossák, ha akarják, mint a ducikat”

Bearix jövőre lesz harmincéves, és bár már két Megasztárban is megpróbált bejutni a legjobbak közé, úgy tűnik, hogy a Voice az, ami meghozza számára a sikert. „Voltam egy kereskedelmi cégnél adminisztrátor, voltam asszisztens, szóval volt pár civil szakmám. Most egy karaokebárban vagyok műsorvezető, és remélem, a Voice lesz az igazi…” – kezdi Beatrix, aki lerúgta magáról a magassarkút, miután elénekelte dalát az új tehetségkutatóban. „Páran félreértettek engem és azt gondolták, hogy önbizalomhiányom van. 16 éves korom óta tudom, hogy egy kövér lány vagyok. De azt is tudom, hogy ez nem számít, mert a szép lányokat pontosan úgy eltapossák, ha akarják, mint a ducikat. Nekem az a fontos, hogy önmagam legyek és boldog. Ha elkap az önbizalomhiány, az inkább abból fakad, hogy tőlem képzettebb énekesek is vannak a versenyben” – meséli az énekes lány. 

„Van benne valami bolondság, amit imádok”

Beának azonban emiatt sem kell nagyon aggódnia, hiszen választott mestere minden bizonnyal kihozza belőle a maximumot. „Nagyon boldoggá tett, hogy mind a négyen megfordultak az előadásomra. Persze volt koncepcióm arra, hogy kit választok majd, de végül a pillanatnyi benyomásom döntött. Bevallom, korábban egy arisztokratikus kép élt bennem Malek Andreáról, ez azonban azonnal megváltozott, amikor lehuppant mellém a színpadra, és megölelt. Pozitív értelemben van benne valami bolondság, amit imádok, és ezért választottam őt mesteremnek” – folytatja Beatrix.

A kezdő énekesnő immár hét éve van együtt párjával, azonban eszük ágában nincs ezzel „turnézni” a médiában. „Ő vitt el a meghallgatásra, rettentő büszke rám és támogat, de nem szeretne szerepelni. Ő egy civil férfi, és én ezt tiszteletben tartom. Nekem nem a fontos, hogy rólunk mennyi cikk jelenik meg, hanem hogy boldog legyen az életünk. Nem celeb, hanem énekesnő szeretnék lenni!”

Nem a pasija által akar érvényesülni a Voice énekesnője

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top