Sztárok

Meg kell műteni II. Erzsébet unokáját

Megint aggódik unokája miatt az angol királynő, igaz, most nem botrányos meztelen képek miatt tördeli a kezeit, hanem egy operáció miatt.

Lady Louise Windsorról van szó, a királynő legfiatalabb fia, Edward herceg lányáról, akire szemműtét vár. A kislány élete már a születésekor veszélyben forgott. 2003. november 8-án a Lady Louise koraszülöttként, császármetszéssel született meg. Edward herceg nem is volt jelen, annyira hirtelen történt.

Louise az exotrópia, azaz a kifelé kancsalítás betegségével született. Louise, aki a windsori St. George’s School tanulója, már elég idős ahhoz, hogy zavarja a kancsalsága. Így a család úgy döntött, hogy megoperáltatják Louise szemét, hogy a bájos kislány ne érezze magát hátrányban, ne legyenek komplexusai, gátlásai.

Lady Louise édesanyja, Sophie egyébként Kate Middleton bizalmasa, Katalin pedig Lady Louise-t kérte fel egyik koszorúslányának az esküvőjekor. Mindezek után nem lenne csoda, ha Katalin első gyermekének Sophie és Edward lennének a keresztszülei.

Meg kell műteni II. Erzsébet unokáját

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top