Sztárok

Megváltoztatta nevét a sikeres színésznő

Felvette férje nevét Jessica Biel. A színésznő ezután a Jessica Timberlake nevet használja majd.

Megváltoztatta nevét a sikeres színésznőAz esküvő után megváltoztatta nevét Jessica Biel. A harmincéves színésznő a People magazinnak mesélt a részletekről. „Amikor filmet készítek, továbbra is a Jessica Biel nevemet fogom használni, de a magánéletemben és a hivatalos iratokban mostantól Jessica Timberlake vagyok, és szerintem ez remek. Azt hiszem, megütöttem a főnyereményt ezzel a névvel – viccelődött a színésznő, akinek férje még szerenádot is adott neki az esküvőn. – Nem könnyű megtalálni azt az egyetlen embert a világon, aki a társad. Ha viszont egyszer rátaláltál erre az illetőre, akkor ne ereszd el” – nyilatkozta a színésznő.

Kíváncsi vagy Jessica esküvői ruhájára? Kattints ide, megmutatjuk!

 

Justin Timberlake öt év után vezette oltár elé kedvesét. Az esküvőt egy héttel ezelőtt Olaszországban tartották, a legnagyobb titokban. Egyesek szerint ez volt minden idők egyik legdrágább celebnásza. „Nagyszerű érzés házasnak lenni, a ceremónia csodálatos volt, és attól is különleges, hogy a családunk és a barátaink is eljöttek” – nyilatkozták az esküvő után a fiatalok. Egyes hírek szerint a színésznő máris gyermeket szeretne. Jessica a barátainak azt mesélte: már készen el az anyaságra, és férjével egy kislányt és egy kisfiút szeretnének.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top