Sztárok

Keresztes váratlan vallomást tett

Keresztes is eladta a hangját a kilencvenes években. Az énekesnő bevallotta, az ő hangjára is tátogtak régi slágerekben, de nem bánja.

Keresztes váratlan  vallomást tettKeresztes Ildikó bevallotta, ő sem mondott nemet a kilencvenes években kapott, akkoriban bevett szokásnak számító felkérésekre. Nem annyira a pénzért, inkább a tapasztalatszerzésért és a gyakorlásért vállalta el, hogy felénekeljen olyan slágereket, amelyeket aztán mások arcával futtattak be. „Akkoriban nem futott annyira a szekér, talán ezért is mentem be a dologba” – mondta el a Vasárnapi Blikknek az X-Faktor mentora, aki nemrég azt nyilatkozta, sokkal hamarabb kellett volna kilépnie házasságából. Hangjára a Szerelemdoktor, a Katonadolog és a Félember vagyok című dalban tátogtak, „több együttesnek is énekeltem a dalait, például az UFO vagy a 4F Club néhány slágerét” – vallotta be Keresztes a konkrét együttesek nevét. A pohár akkor telt be nála, amikor egy koncerten azt látta, hogy sorban az ő hangjára tátognak a színpadon egymást követő együttesek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top