Sztárok

Romantikus részletek Jessica Biel esküvőjéről

Jessica Biel egy film forgatása közben készülődött titokzatos őszi esküvőjére. A színésznő élete tele van romantikával, az már biztos!

Romantikus részletek Jessica Biel esküvőjérőlNem csak a romantikus filmekben és a mesékben válhatnak valóra az álmok: Jessica Biel, a Kispályás szerelem (hazai bemutató: december 6.) sztárja, öt év után végre kimondta azt a bizonyos boldogító igent Justin Timberlake-nek. „Minden képzeletet felülmúló élmény volt az esküvőnk” – nyilatkozta a színésznő a People magazinnak. A menyasszony nem is lehetett volna boldogabb, hiszen vőlegénye, Justin Timberlake a ceremónián egy szál gitárral adott szerenádot kedvesének, miközben ő egy gyönyörű Giambattista Valli esküvői ruhában vonult az oltár elé.

Az esküvői előkészületek Jessica legújabb vígjátékának forgatásán megkezdődtek, aki már a Kispályás szerelem ruhapróbáján is a nagy napra készült. „Van egy nagyon romantikus jelenetünk Gerard Butlerrel, ami egy esküvői ruhaszalonban játszódik – mondja Mrs. Timberlake. – Egyszerűen nem bírtam ellenállni a kísértésnek, és Justinnak küldözgettem magamról a fotókat a forgatási szünetekben, amint épp egy újabb csodás esküvői ruhakölteményt próbálok. Végül is a babona szerint csak a saját menyasszonyi ruhámban nem láthatott a nagy pillanat előtt.”

Az érzelmes jelenetekben bővelkedő filmben Gerard Butler egy botladozó exfutballsztárt játszik, aki szerelméhez (Jessica Biel) pont akkor tér vissza, amikor az új életet próbál kezdeni egy másik férfi oldalán. És vajon a történet szerint a szerelmesek boldogan élnek, míg meg nem halnak?  Mr. és Mrs. Timberlake biztosan. A többi pedig december 6-án kiderül a mozikban.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top