Sztárok

Keményen kigúnyolták Zámbó Krisztiánt

Zámbó Krisztián nem úszta meg éles kritika nélkül a 3. élő show-t sem. Kemény megjegyzéseket kapott, és a nézőket is erősen megosztja.

Keményen kigúnyolták Zámbó KrisztiántZámbó Krisztián nyitotta meg az X-Faktor 3. élő show-ját, a James Bond-estet Tina Turner dalával. A dal végén a mentorok nem kímélték a fiút. „James Bond általában megmenti a világot, de én úgy érzem, hogy ha a zenei világnak lennél te a James Bondja, akkor ez a világ elveszett” – mondta Malek Miklós. „Az első találkozáskor úgy szálltál föl, mint egy Jumbo Jet, de egyelőre ez csak Zámbó Jet” – tette hozzá Geszti Péter. Krisztiánt a nézők továbbjuttatták, a kommentezők között viszont erősen megoszlanak a vélemények. „A Zámbó Krisztiánra szavazóknak szívből kívánom, hogy életük hátralévő részében csak őt hallgassák” – írja egyikük. „Krisztián, ne add fel, szeretlek” – veszi védelmébe a másik megjegyzés. A flörtöléstől sem megriadó Krisztián mindenesetre a műsor után elmondta, sokat tanul a kritikákból, és az utóbbi időkben történt szerencsétlenségek ellenére sem érzi magát szerencsétlennek, hiszen a versenyzők között lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top