Sztárok

Blama Jennifer Aniston esküvője körül

Néhány napja mindenki Jennifer Aniston egyedi, méregdrága és igazán feltűnő eljegyzési gyűrűjéről cikkezett. Nos úgy tűnik, az ékszer annyira egyedi, hogy még Jessica Biel is ilyet kapott Timberlake-től...

A két ékszer leginkább kialakításában hasonlít egymásra. Jennifer Aniston eljegyzési gyűrűjét először október elején láthattuk, és az ékszerészek azonnal elemezni kezdték a 8 karátos, körülbelül félmillió dollárt érő ékszert. „Lehet, hogy nyolckarátos gyémánt, és elképesztően sokat ér, de olyan, akár egy olcsó bizsu. Imádom Jennifer letisztult stílusát. Ebbe a képbe nem illik bele ez a hatalmas gyémántgyűrű, ami ott virít az ujján. Olyan vele, mint egy valóságshow-szereplő. Ez a gyűrű rusnya. Mi csak show-gyűrűnek hívjuk, mivel semmi más célja nincs, mint az, hogy megmutassa a világnak, hogy őt bizony eljegyezték” – mondta egy ékszerész a brit Daily Mailnek.

De vajon mit szólna ugyanez az ékszerész, ha meglátná Jessica Biel gyűrűjét? A színésznő október 19-én mondott igent Justin Timberlake-nek, és az olasz esküvőn egy, az Anistonéhoz kísértetiesen hasonlító gyűrű került az ujjára. Külföldi lapok szerint ennek a közel 18 karátos ékszernek a tervezésébe maga Timberlake is besegített. De lehet, hogy neki pedig Aniston pasija segített, mert a két nő csillogó büszkesége igazán hasonlít egymásra.

Hatalmas blama Jennifer Aniston esküvője körül
Hatalmas blama Jennifer Aniston esküvője körül

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top