Sztárok

Gombos Edina házassága veszélybe került

Gombos Edina bizalmába fogadott egy férfit, akit nem lett volna szabad. Elárulta, hogy eleinte még nem sejtette a férfi valódi terveit.

Gombos Edina, akinek férje nemrég kapta meg a magyar állampolgárságot, bizalmatlan alkat. Ennek ellenére nem gyanakodott, amikor egy férfi komoly üzleti ajánlattal kereste meg, mesélte el a Bestnek. „Bizalmamba fogadtam és túl közel engedtem magamhoz egy férfit, akit nem lett volna szabad” – mondja. Nem ritka, hogy üzleti találkozót kérnek a műsorvezetőtől, ahogyan ez kollégáival is többször előfordul. A férfi akkor vált gyanússá, amikor virágcsokrot küldött a szerkesztőségbe, majd ajándékot Gombos Edina otthonába, a második találkozón pedig már arról faggatta a műsorvezetőt, hogy boldog-e a házasságában. Edina férje féltékeny típus, nem örült a történteknek. A harmadik, egyben utolsó találkozóra már ő is elment, és a kocsiban várakozott, miközben a férfi azt sorolta, mi mindent tudna ajánlani és mennyire szerelmes. „Alberto a kávézó közelében várt a kocsinkban, és csak nehezen tudtam megnyugtatni, amikor remegve elmeséltem neki, milyen tisztességtelen ajánlatot kaptam” – mesélte a lányáért aggódó Gombos Edina, aki azt is hozzátette, végül a férje segített neki megnyugodni, és természetesen túllendültek a helyzeten.

Gombos Edina házassága veszélybe került

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top