Sztárok

L. L. Juniort volt barátnője perli tartozásáért

L. L. Juniortól ötmilliót követel volt barátnője, aki állítólag egy magazinból értesült arról, hogy párjának van valakije.

L. L. Junior, akiről nemrég derült ki, hogy apa lesz, most pereskedni lesz kénytelen, ugyanis volt barátnője ötmillió forintot követel rajta, és a bírósághoz fordult. A lány a Blikknek elmondta, öt éve ismerkedtek meg, közös jövőt terveztek, és amikor az énekes bajban volt, akkor aggódó barátnőként jelzáloghitelt vett fel saját lakására, hogy ki tudja őt segíteni. Mivel ez nem bizonyult elégnek, még a lány szülei is besegítettek egymillióval. Az exbarátnő állítólag a mai napig nem kapta vissza a kölcsönadott összeget, sőt L. L. Juniort egy magazinban látta meg egy másik nővel, aki az énekes barátnőjeként került bemutatásra a cikkben. „Az egész eljárás oka egy féltékenységen alapuló bosszú” – kommentálta az énekes. L. L. Junior azt is elmondta: „Két évet éltünk együtt ezzel a lánnyal, és a perben igényelt összeget is együtt éltük fel. Nem tartok semmitől, bízom a bíróság objektivitásában és függetlenségében.”

L.L. Juniort volt barátnője perli tartozásáért

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top