Sztárok

VitaKid a gyermekeink egészségért!

Szervezetünk működéséhez elengedhetetlenek a vitaminok, ásványi anyagok és a nyomelemek. A gyermekeink fejlődő szervezetének pedig még nagyobb szüksége van rájuk, hiszen az immunrendszerük még nem alakult ki teljesen.

A vitaminok és ásványi anyagok nagy szerepet játszanak a szervezet ellenálló képességének kialakulásában, így fontos, hogy az egészséges táplálkozás részeként megfelelő mennyiséget vigyünk be a szervezetükbe.

Az őszi–téli hónapokban nemcsak a zöldségek és gyümölcsök kínálata válik gyérebbé, hanem a megfázásos betegségek is megszaporodnak, ami még indokoltabbá teszi a gyermekeink immunvédelmének erősítését.

A Bioextra VitaKid egy kellemes ízű multivitamin-szirup, jóddal, fluorral, szelénnel és inulinnal. Optimális kombinációja a növekedésben lévő szervezet számára szükséges vitaminoknak és ásványi anyagoknak. 

Az A-vitamin a bőr és nyálkahártya védelmét szolgálja, a D-vitamin a kalcium beépülését segíti a csontokba, az E-vitamin a sejteket védi, a B2– segíti az energiaellátást, a B12– a vérképzést, a C-vitamin az immunrendszert, a B1-vitamin pedig az idegrendszert erősíti.

VitaKid a gyermekeink egészségért!A Bioextra VitaKid szirup jódot is tartalmaz. A jód a pajzsmirigy működésében vesz részt, ami elengedhetetlen gyermekeink mentális fejlődéséhez és a növekedéshez.

A szirupban lévő fluor fokozza a csontképződést és erősíti a fogakat, míg a szelén a szabad gyökök károsító hatásától véd.

Az inulinról azonban keveset hallani, pedig a gyermekeink egészsége szempontjából nagyon fontos. Az inulin egy olyan prebiotikum, mely szelektíven serkenti az egészséges bélflórában is megtalálható baktériumfajok (laktobacillus és bifidusz) növe­kedését és a metabolikus aktivitását, ezáltal segít megakadályozni a kártékony baktériumfajok elszaporodását az emésztőrendszerben.

 

A VitaKid szirup vitaminokat, ásványi anyagokat és inulint tartalmazó étrend-kiegészítő, amely már 1 éves kortól ajánlott a gyermekeknek.

Rendszeres fogyasztásával segíthetünk gyermekeinknek, hogy a téli hónapokról ne a betegágy, hanem a hógolyózás, a hóemberépítés és az önfeledt játék jusson majd eszükbe!

A VitaKid szirup november-december hónapban akciós a Gyöngy patikákban.

További információk!

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top