Sztárok

Bíróságon vallott Hajdú Péter

A Frizbi műsorvezetőjét Daróczi Dávid halálának ügyében hallgatták meg. A TV2 sztárján keresnek ugyanis egy papírt, amelyen a volt kormányszóvivő apja megnevezi fia állítólagos gyilkosát – írja a Bors.

Tanúként hallgatták meg Hajdú Pétert abban a perben, amelyet Daróczi Dávid jó barátja, H. Hubert indított az elhunyt kormányszóvivő édesapja, Choli bácsi, Terry Black, valamint a TV2 csatorna ellen. A felperes 3 millió forintot követel összesen, mert úgy érzi, összefüggésbe hozták őt Daróczi halálával. Choli bácsi ugyanis 2010-ben a Frizbiben egy darab papíron megnevezte fia állítólagos gyilkosát, s akkor Hajdú azt mondta, ügyvédi letétbe helyezik a fecnit. Mint a műsorvezető a tárgyaláson elmondta, csak krikszkraksz volt a cetlin, ami csupán a show-hoz kellett, majd kidobták. Állítja, az idős férfi senkit sem gyanúsított meg. A TV2 ügyvédje azonban úgy tudja, hogy ő őrzi a bizonyítéknak számító papírfecnit, amit a felperes látni szeretne. A tárgyalás februárban folytatódik.

Bíróságon vallott Hajdú Péter

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top