Sztárok

Legjobb esküvőhelyszínek

Esküvőre készülsz? Segítünk megtalálni a tökéletes helyszínt!

További fotókért kattints a képre!
         További fotókért kattints a képre!

Álomesküvő Budapest felett a HármasHatár-Hegyi Hangárban

Budapest egyik legszebb környezetvédelmi területén, hatalmas tölgyek és fenyők között bújik meg az idilli esküvő és rendezvényhelyszín, a Hangár. Óbuda nyüzsgésétől csupán 3 kilométerre, a Pálvölgyi-barlangot elhagyva kanyargós erdei út vezet fel hozzánk.

A tekintélyes kőépület, mely hajdanán vitorlázó repülőgépeknek adott otthont, akár 200 fős rendezvény számára is ideális helyszín. Különleges adottságai, a zöld környezet, a hegytető, a kilátó közelsége garantálja a páratlan élményt mindenki számára.

Lehet a városban rekkenő hőség, fent a hegytetőn, erdei környezetben, magas fák árnyékában jó pár fokkal hűvösebb és frissebb levegő jár.

Minden alkalommal fantasztikus élmény, amikor a násznép előtt kinyílik a Hangár kapuja, és ámulva foglalják el helyüket az ízlésetek szerint kialakított, elegáns vagy vagány, természetközeli, retro-, esetleg modern vagy akár extravagáns teremben. Minden a kreativitásotokon múlik.

Amennyiben segíthetünk, sokéves tapasztalattal, örömmel állunk rendelkezésetekre. Jól bevált, megbízható dekoratőr, zenész, fénytechnikus, fotós, ceremóniamester és egyéb szükséges kontaktjaink elérhetőségeit már az első bejárások alkalmával átadjuk, ezzel is hozzájárulva a szervezés megkönnyítéséhez.

A tökéletes helyszín még nem lenne elég tökéletes vacsora nélkül. Német Attila Királyi főszakács menüivel minőségben, mennyiségben és árban nemigen lehet felvenni a versenyt. Nyitott a legkülönlegesebb ötletekre is. Kár kihagyni például a nyárson forgatott, sörös mustáros malacsültjét, szarvaspörköltjét, tyúkhúslevesét gazdagon és még sorolhatnám…

Az élmények mellett a praktikum is a Hangár mellett szól. A Hangár szomszédságában van lehetőség a gépkocsik parkolására, de ha arra van igény, kedvező árat tudunk biztosítani buszos érkezésre és távozásra is. A közelben több panzióval is jó kapcsolatot ápolunk, így a távolabbról, külföldről érkező vendégek elszállásolása is kényelmesen megoldható.

Ha olyan helyszínt kerestek, ahol önfeledten bulizhattok reggelig, ahol az ifjú pár és a násznép számára egyaránt emlékezetes esküvő garantált, ahol Budapest egyik legszebb panorámája lehet akár a szertartás helyszíne, ahova később családostul is szívesen jártok vissza kirándulni, akkor ezt most megtaláltátok. Ez a Hangár.

Web: www.hhhh.hu
Email:
info@hhhh.hu
Facebook
Tel:+36 30 7602-601

További fotókért kattints a képre!
          További fotókért kattints a képre!

Amerikai esküvő a Budai Várban – ahogy a filmekben láttad

Van, aki a hagyományokat kedveli, és van, aki szakít a szokásokkal.
Ha nem akarod az esküvődet a régi, magyar tradíciók szerint szervezni.
Ha elég bátor vagy ahhoz, hogy új, modern és különleges tengerentúli esküvőd legyen itthon.

Ha olyan esküvőt szeretnél, ami más, mint a többi!
Ha szívesen átéled azt az érzést, mintha egy amerikai filmben szerepelnél.

Akkor minket keresel!

 

Az Amerikai Esküvő a HelyszínForum-mal közösen a Te esküvőd kulcsa.

Legyél a főszereplő – hagyd a munkát stábra!

Az esküvőd szervezésének első pontja a megfelelő, tökéletes helyszín kiválasztása.

Egy hamisítatlan amerikai esküvő helyszíne csakis és kizárólag nem mindennapi, különleges lehet, ahol minden egy helyen megoldható:

  • elegáns vári környezet,
  • rendkívüli panorámával rendelkező Terasz a vendégérkezésre,
  • felszentelt Kápolna Nagy Lajos király idejéből egyházi szertartásra,
  • várfallal körülölelt meghitt Kert a polgári szertartásra és a gratulációk fogadására,
  • impozáns fedett belső udvar a vacsora helyszínéül.

Nálunk nem kell aggódni, hogy rossz időben hol lesz a Kertbe tervezett szertartás.

Eső esetén választhatsz termeink közül!

A Budapesti Történeti Múzeum termei és parkjai az álomesküvőd helyszíne.

Milyen egy amerikai esküvő?
Stílusában, hangulatában, időben, eseményekben, szertartásban, vacsorai szokásokban, helyszínben, fényekben, pompában, egészen más, mint a többi, és teljesen eltér a magyar hagyományoktól.

Kérj időpontot, és gyere el az ingyenes konzultációra!

További információkkal és ajánlatkéréssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal, illetve személyesen is szívesen bemutatjuk a helyszín adta lehetőségeket.

Tel.: +36 30 849 0018
E-mail:
  eskuvo@amerikaieskuvo.hu
Web
www.amerikaieskuvo.hu
Facebook-link

 

Tel.: +36 30 637 45 76
E-mail:
 sz.eszter@helyszinforum.hu
Web
http://www.helyszinforum.hu/helyszinek_Budapesti-Torteneti-Muzeum.html 
Facebook-link

 

További fotókért kattints a képre!
          További fotókért kattints a kép

Különleges helyszínek a történelmi fürdőkben

Budapest gyógyfürdői a XX. század elejétől patinás színfoltjai fővárosunknak. Ha már megunta a megszokott helyszíneket, és valami igazán újjal szeretné meglepni vendégeit, barátait, partnereit, hívja vendégül őket gyógyfürdőink vagy uszodáink egyikébe.

A különleges építészeti megoldások, tágas előterek, egyedülálló méretű fedett, illetve nyitott teraszok hangulatos medencékkel párosítva ideális színteréül szolgálhatnak az Ön rendezvényeinek.

Gyógyfürdőink fedett medenceterei és előcsarnokai átalakíthatók bálok, gálavacsorák, fogadások elegáns és természetesen esküvői helyszínévé is.

Kivételesen elegáns esküvők számára is elérhető a Széchenyi Gyógyfürdő Márványterme, a maga csodálatos megjelenésével. A helyszín adottságai örökre emlékezetessé teszik a Nagy Napot. A Széchenyi Gyógyfürdő Márványterme késő reneszánsz stílusa révén alkalmas teret biztosít elegáns környezetbe tervezett, akár külső polgári szertartással egybekötött esküvők és egyéb privát események számára is.

A Gellért Gyógyfürdő arányaiban klasszikus, ornamentikájában kissé keleties épületének külső és belső díszítésében a kor leghíresebb művészei vettek részt. A fürdő számos pontján neves művészek szobrászati alkotásai láthatóak. Az impozáns fürdőcsarnok tíz díszüvegezésű ablaka különleges megvilágítást és hangulatot kölcsönöz az aulának. A fedett úszómedence kedvenc helyszíne a vízibalett-bemutatóval, koktélpartival, igény szerint fürdőzéssel egybekötött rendezvényeknek.

Befogadóképesség:

 

Kerek asztalos berendezés esetén

Széksoros berendezés esetén

Állófogadás esetén

Szt. Gellért Gyógyfürdő

350 fő

400 fő

400 fő

Széchenyi Márványterem

150 fő

200 fő

150 fő

 

A helyszínekre külső vendéglátás hozható!

További információ:

Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.
Telefon: +36-1/452-4515 • Mobil: +36-30/331-9021

E-mail:
rendezveny2013@spabudapest.hu
Web:
www.budapestgyógyfürdői.hu/rendezvenyhelyszinek

 

További fotókért kattints a képre!
           További fotókért kattints a képre!

Az igazi love story és egy jó házasság nálunk kezdődik el!

Mondd ki a boldogító igent Debrecen egyik legmenőbb esküvői helyszínén
a Kölcsey Központ – Hotel Lycium****-ban!

Szeretnéd a boldogító igent egy igazán exkluzív helyen kimondani a város fölött? Válaszd a Kölcsey Központ Tetőteraszát, ami hivatalosan bejegyzett házasságkötő helyszínként tökéletes választás ehhez a gyönyörű naphoz. A virágos tetőterasz lenyűgöző kilátást enged a belvárosra így a hangulat maximálisan romantikus lesz és ha egy kis extrémitást is szeretnétek a nagy napba csempészni, érkezz esküvődre az üvegfalú panorámalifttel.

Nagy a család és több száz fős lagzit terveztek? A Kölcsey Központ Nagyterme akár 800 fős esküvők megrendezésére is alkalmas minőségi, modern helyszín.  „Azoknak, akik mernek nagyot álmodni.”

Bensőséges eleganciára vágysz? A Hotel Lycium**** Átrium Étterme az ideális helyszín, ahol 30-200 fős lagzit is rendezhetsz és ahol a magas színvonalú gasztronómiai szolgáltatásokat tapasztalt mesterszakácsok garantálják.

A nagy nap jelszava „Stílusosan és elegánsan”? Válasszátok a Kölcsey Központ Báltermét, ami méltó helyszíne lesz esküvőtöknek.

Hagyományos Újházy tyúkhúsleves vagy kókuszos sárgarépa krémleves friss korianderrel?
Marhapörkölt pásztortarhonyával vagy lazacszeletek mentás hollandi mártással?
Tradicionális esküvői ételsor vagy svédasztalos díszétkezés?
Bármelyikre is esik a választás, keress minket bizalommal, hiszen az esküvői vacsoramenüt vendégeink igényei szerint állítjuk össze.

Trendi csajként limuzinnal érkeznél vagy vidéki lányként inkább a lovas kocsit választanád? Mindkettőben segítünk, de ha tűzijátékkal vagy sztárvendéggel színesítenéd életed nagy napját, akkor is számíthatsz ránk. Dekoráció, zene, fotós? Ezt is mind nyugodtan ránk bízhatod.

Nászajándékunk: grátisz terembérlet, ajándék szoba pezsgő bekészítéssel az ifjú párnak és az esküvő napjára Wellness belépő a Hotel Lycium**** wellness részlegére.

Mi a nagy nap előtt és után is Veletek tartunk.

Leány- és legénybúcsúkra mi adjuk a helyszínt, alkalomhoz illően feldíszítjük, biztosítjuk a vendéglátást és a többi kelléket. Segítünk megszervezni a dj-t, zenekart, táncosokat. Nincs más dolgotok, mint eszeveszett nagy bulit csapni!

Házasságotok első évfordulóján pedig gyertyafényes vacsorára várunk Benneteket az Átrium Étteremben.

Online esküvői katalógusunk: http://www.hotellycium.hu/eskuvo/

Fotók: Deczki Mónika, Fejes Márton

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top