Sztárok

Félresikerült Tóth Gabi mellműtétje?

Az énekesnőn elvégzett szépészeti eljárás eredménye megosztja a rajongókat, orvosokat. Egyesek szerint még fél évet kell várni a műmell végleges kinézetére, míg mások szerint elszúrták a beavatkozást – írja a Bors.

Nagy vitát indított el Tóth Gabi új melle. Többen ugyanis úgy vélik, a csepp alakú implantátum természetellenesen domborodik, a mellbimbó elhelyezkedését pedig rossznak ítélik; állítják, lejjebb került, mint kellene. Az énekesnő új keble nemcsak a rajongókat, hanem a plasztikai sebészeket is megosztja. Van olyan orvos, aki szerint még gyulladásban Gabi melle, de amint leapad, akkor a mellbimbó is a helyére kerül. Más viszont azt állítja, hogy kicsit lejjebb csúszhatott az implantátum, emiatt nyújt most kevésbé szép látványt, ám a műmell végleges beágyazódása akár fél évig is eltarthat. A színésznőnek álló énekesnő mindenesetre elégedett a dúsabb keblével.

Félresikerült Tóth Gabi mellműtétje?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top