Sztárok

Hajdú Péter a lejáratásától tart

Régi kollégája, Dömsödi Gábor ír könyvet Hajdú Péterről, aki már nem is rejti véka alá, mennyire dühíti ez. Hajdú attól tart, volt kollégája lejáratja őt. Vajon mit tudhat?

Mitől tarthat ennyire Hajdú Péter? A showman képtelen felfogni, hogy egykori legjobb barátja, munkatársa, Dömsödi Gábor róla és Friderikusz Sándorról ír könyvet. Hajdú szerint, akiről hamarosan még egy könyv megjelenik, a férfi csak a pénzért csinálja mindezt. Dömsödi azonban a hazai televíziózásban végbement változásokat szeretné bemutatni a két férfi pályáján keresztül. „Sajnálom, hogy elfelejtettél szólni, pedig talán megérdemeltem volna, hiszen tíz évig dolgoztál nálam” – írta Hajdú a Facebook-oldalán, majd arra is kitért, amikor Dömsödinek nem volt munkája, ő karolta fel. „Sokszor kértél segítséget… Sajnos nem tudtam segíteni. Talán ennek köszönhető, hogy most úgy döntöttél, úgy próbálsz pénzt keresni, hogy lejárató könyvet írsz rólam.” Dömsödi szerint azonban erről szó sincs, mindössze őszinte lesz a könyv. De nem ettől tart valójában Hajdú Péter?

Hajdú Péter lejáratásától tart


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top