Sztárok

Megfenyegették Keresztes Ildikót

Támadástól tart Keresztes Ildikó, akit Zámbó Krisztián miatt bántanak a rajongók. Egyesek azonban már nemcsak szóban, tettekben is cselekedni akarnak...

Zámbó Krisztián Keresztes Ildikó felelőssége – legalábbis a rajongók szerint, akik most azt követelik,  Krisztián menjen haza. „Ha nem mentek, akkor a barátaimmal együtt oda fogunk menni, és megcsináljuk a balhét, mert már elegünk van. Hidd el, neked is jobb lenne, ha még időben rájönnétek, hogy nincs helyetek az X-Faktorban.” Keresztes pedig kellőképpen meg is ijedt a kommentek és levelek láttán. „Állatira megviseli az egész, nagyon riasztó számára, hiába mondom neki, hogy ne olvassa el az e-mailjeit, nem tilthatom meg neki” – mondta a Blikknek a műsor főszerkesztője. Közben már nemcsak Keresztes Ildikó, hanem Krisztián barátnője is összeomlott, és Facebook-oldalán tette közzé véleményét: „Szerintem inkább nincs helye ott a s..griszáló Adélkának meg a repedtfazék-hangú Dávidnak, meg még mondhatnám!!!” – közölte a lány az oldalán.

Megfenyegették Keresztes Ildikót

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top