Sztárok

Karácsonyi ajándékot keresel?

Minden évben órákat, sőt!, napokat töltünk el azzal, hogy a megfelelő ajándékot megtaláljuk! Hetekig tartó bolyongás, üzletről üzletre járogatás veszi el az értékes időt az ünnepi készülődéstől, ami sokszor nem is vezet eredményre.

Ha idén valami igazán különleges, személyre szabott ajándékkal szeretnéd meglepni a kedvesedet, a barátnődet vagy akár az egész családot, akkor a legjobb amit tehetsz, hogy egy ajándékutalvánnyal leped meg őket!

Ajándékozd a legfontosabbat: a közösen eltölthető idő élményét!

Hagyjátok hátra közösen a rohanó város zaját! Meneküljetek el a világ elől egy csendes, nyugodt vidéki kisváros 17 hektáros természetvédelmi parkjának szívében található gyönyörű wellness szállodába!

Karácsonyi ajándékot keresel?

 

Hévíz egyetlen ötcsillagos szállodájában, a Lotus Therme-ben tökéletesen kipihenhetitek magatokat és minden kívánságotok teljesül!

A Lotus Therme Hotel & Spa-ban felejthetetlen élmények várnak. Az 5-csillagos szálloda személyre szabott programokkal és tökéletes kényelemmel vár titeket is! Itt mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb ajánlatot! Legyen szó wellnessről, kikapcsolódásról vagy gyógyászatról!

Merüljetek el a kellemesen meleg vizű medencék egyikében és engedjétek, hogy a víz gyógyító erejének segítségével testetek és lelketek újra harmóniába kerüljön!

Kényeztessétek magatokat a Spa és Wellness részlegen, élvezzétek a számtalan kezelés és masszázsok nyújtotta kellemes, ellazító érzést.

A tökéletes kikapcsolódás elengedhetetlen része a gasztronómiai élmény. Minden reggel és este bőséges és változatos büféasztal vár titeket, a nemzetközi és magyar konyha különlegességeivel!

 

A Lotus Therme szállodában a közös élményekből felejthetetlen emlékek lesznek!

 

Töltsd le 10.000,- Ft értékű utalványodat a www.lotustherme.net/nlc oldalról és váltsd be nálunk!

www.lotustherme.net

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top