Sztárok

Hajdú megcsalta Sarka Katát

A Frizbi műsorvezetője még a kapcsolatuk elején botlott meg egy civil lány miatt, de Sarka Kata megbocsátott neki. Hajdú viszont állítja, a neje az egyetlen nő, akit nem csalt meg – írja a Bors.
keretes cikk - vak
ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Sarka Kata szerint férje egyetlen alkalommal biztosan megcsalta őt, de ennek ellenére nem adta ki az ismert tévés útját. Elmondása szerint nem csinált belőle ügyet, hiszen nem volt szemtanúja a dolognak. Két hete volt együtt Hajdú Péterrel, amikor a Frizbi műsorvezetője félreléphetett egy civil lánnyal. „Amikor Petinél rákérdeztem a kalandra, bár tagadta, a szeme és zavarodott mosolya mindent elárult. Azért ismertem már annyira” – árulta el a férje könyvbemutatóján készült videóban. A sikeres üzletasszony – akivel egyébként Bálint Antóniát csalta a tévés – biztos abban, hogy az elmúlt 6 évben ez egyszer sem ismétlődött meg, mivel azóta sem látta férjén ezt a zavarodottságot. „A megcsalás az, ha nem tudja a másik” – vélekedik Hajdú a hűtlenségről, aki a bulvárlap kérdésre csupán annyit közölt, hogy neje az egyetlen nő, akit nem csalt meg.

Hajdú megcsalta Sarka Katát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top