Sztárok

Hogyan szabaduljunk meg a makacs narancsbőrtől?

A cellulit nem válogat. A csúnya narancsbőr ma már szinte mindenkit érintő probléma, egyre többet lehet látni vékony testalkatúakon, férfiakon, sőt már a gyermekeken is. Ezért a modern életmódunk, a sok tartósítószer, a méreganyagok és a mozgás hiánya is felelőssé tehető... A FLABéLOS rendszeres használatával viszont végre mindenki számára elérhetővé válik a tónusos, cellulit mentes test. A narancsbőr ugyanis a nők 90%-át érinti.

Hogyan szabaduljunk meg a makacs narancsbőrtől? De mi is az a cellulit (narancsbőr)?

A cellulit elsődleges oka a kötőszövet gyengesége, amely főleg a nőket, de néha a férfiakat is érinti. A cellulit a bőr irharétegében lerakódó salakanyagok miatt alakul ki, amelyek a környező szövetekből magukhoz vonják a vizet, és egyre nagyobb és nagyobb gömböcskéket, duzzanatokat alakítanak ki. A felgyülemlett nedvesség ödémát okoz, és a megduzzadt csomók egymással találkozva felszakítják a rostok rácsszerkezetét, így lesz olyan a bőr, akár a narancs: egyenetlen, göröngyös.

Mit tehetünk ellene?

Sokféle módszer létezik, vannak hatékonyabb és kevésbé hatékony megoldások. Az utóbbi 3-4 év tapasztalata, ügyfeleink beszámolói

 

 

valamint nemzetközi orvosi kutatások alapján elmondhatjuk, hogy a FLABéLOS nagyon hatékony segítség a cellulit ellen is.

A FLABéLOS több oldalról és hatékonyan támadja meg a narancsbőrt, valamint segít a szép testtónus elérésében.

  • A FLABéLOS használata serkenti a vér- és nyirokkeringést, rendszeres használata erősíti a kollagénréteget.*
  • Felerősíti a növekedési hormon termelődését (GH), ami a cellulitisz csökkenését idézi elő.**
  • A bőr rugalmasságát segít fenntartani azáltal, hogy erősíti kötőszövetet és fokozza a keringést.***

* A kollagén a testünket összetartó rostos kötőszöveti fehérje. A kollagén egy szerkezeti protein, megszilárdító és összetartó ragasztóanyag.
** Nemzetközi orvosi kutatások alapján, további info: info@mediwel.hu
*** A kötőszövet a rostos szövetek egy fajtája különböző funkciókkal. A szövetek négy típusának egyike a hám-, az izom- és az idegszövet mellett.

Érdekli bővebben a FLABéLOS hatásmechanizmusa?  Kérdezne orvos szakértőnktől?

Jöjjön el a következő FLABéLOS-Zöldtea Estre, hallgassa meg dr. Endre Veronika belgyógyász-obesitológus előadását a FLABéLOS-ról és kérdezzen tőle bátran! A doktornő 3 éve sikeresen alkalmazza a paxisában a FLABéLOS-t túlsúlyos és elhízott betegek testsúlycsökkentésében, de a cellulit csökkentésében is szép eredményeket ér el.

Hogyan szabaduljunk meg a makacs narancsbőrtől?

 

A legutóbbi Flabélos-Zöldtea est képeit megnézheti ITT >>>

A novemberi FLABéLOS-Zöldtea esten az egyik vendég megkérdezte a doktornőt a cellulittal kapcsolatban, az érdekelte, hogy pontosan hogyan hat a FLABéLOS a cellulit ellen:

Dr. Endre Veronika a következőket mondta el:

„A kulcs tulajdonképpen a mikrocirkuláció javítása: a FLABéLOS használatával sejtszinten megnő az anyagcsere, megnő a vérátáramlás, javul az oxigenizáció, és direkt a kötőszöveti rostokra hatva a megnövekedett oxigenizáció javítja a kötőszövetnek az állapotát. Tehát a kötőszövet így több oxigénhez jut, és így feszesebb lesz. A másik ok a FLABéLOS által nyújtott limfatikus drenázs (nyirokmasszázs). A sejtek közötti térben rakódik le tulajdonképpen a kóros anyagcsere-végtermék, magyarán a méreganyag, ami ugye automatikusan a zsírsejtekhez kötődik, és ezáltal a zsírsejtek csak nőnek-nőnek, lufi nagyságúra. Ha a mikrocirkuláció a sejtek közötti térbe elér, márpedig ezzel a vibrációval elér, akkor kipasszírozódik innen ez a szaft, tehát ez a méreganyag, és szépen a nyirokerek elszállítják. Az optimális folyadékfogyasztás ezt külön megsegíti.”

Hogyan szabaduljunk meg a makacs narancsbőrtől?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre honlapunkon, és mi értesítjük a következő Zöldtea Est időpontjáról és helyéről. Weboldalunkon sok egyéb hasznos információhoz is hozzájuthat: www.mediwel.hu

A FLABéLOS a modern alakformálási módszerek egyik legkényelmesebb és leghatékonyabb formája. Próbálja ki Ön is!

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top