Sztárok

Beolvasott Caramelnek a Voice-versenyző

Elfogultsággal vádolja mesterét Berkes Olivér. A Voice-versenyző szerint párbajellenfele előnyhöz jutott azáltal, hogy Caramel koncertjein énekel – írja a Bors.
keretes cikk - vak
ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

A Caramel csapatában lévő Berkes Olivért nemcsak a lámpaláz kínozza a péntek esti Voice-párbaj előtt. A fiatal énekest az is aggasztja, hogy Caramel Harót Balázst választotta ellenfeléül, akit barátság fűz a mesterhez, hiszen háttérénekes a koncertjein. „Ők rengeteget dolgoztak együtt, félszavakból is megértik egymást. Már az első próbákon láttam, hogy mennyire egy húron pendülnek, és ez iszonyúan megijesztett” – vallotta be Olivér, akinek az édesanyja, Berkes Gabi is versenyben van. Caramel állítja, számára kizárólag a szakmaiság számít, a barátságot kizárta. „Biztosíthatok mindenkit, tiszta fejjel hozom meg a döntéseimet” – jelentette ki a Voice énektanárjával flörtölő mester.

Beolvasott Caramelnek a Voice-versenyző

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top